Hei jäsen

Hyvää toukokuun alkua ja tulevan kesän odotusta.

Olemme hyvin kiitollisia vastauksista joita jäsenkyselyyn saimme. Olemme käsitelleet niitä hallituksen kokouksessa ja arponeet voittajan vastaajien keskuudesta ja 50€:n lahjakortin voitti Seija El Sayed, hänelle on voitosta informoitu ja hän voi valita mihin jäsenyritykseen lahjakortin käyttää.
Saimme paljon hyviä ideoita jäseniltoja varten ja pyrimme toteuttamaan uusia asioita syksyn ja tulevan talven aikana.

Toivommekin että löydät näistä omasi ja tulet mukaan. Kun saat jäsenkirjettä jäsenilloista, merkkaa ne heti kalenteriisi ja ota ne positiivisena ja virkistävänä rentoutumisena. Jäsenillat ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Jäsenilloista tiedotetaan myös facebookissa.

Muistathan toukokuun jäsenillan 15.5. Majatalo Morvassa. Muista ilmoittautua 12.5. mennessä, joko Janetelle tai Katjalle.

Kesän aikana ei normaalisti ole jäseniltoja, mutta nyt kokeilemme yhteislenkin voimaa, joten joka kuukauden viimeinen tiistai, alkaen 28.5. klo 19. Ensimmäisenä lähtöpaikkana Jämsänkosken hautausmaan (Vangonmäen) P-paikka. Seuraava lähtöpaikka sovitaan lenkin lopuksi. Tänne voit tuoda myös ystäväsi.


Jämsän Äijän markkinat järjestetään 28.6. ja sillä viikolla tarvittaisiin markkinapaikkojen mittaajia ja markkinapäivänä meidän teltalle henkilöitä muutamaksi tunniksi kerrallaan. Jos vain pääsisit näihin, niin laita vaikka viestiä niin tiedetään järjestelyissä.


Mietimme olisiko Whatsapp-ryhmälle kannatusta? Sitä kautta voitaisiin myös infota jäsenilloista, kimppakyydeistä ym. Jos haluat ryhmään, niin laita puh.nro tulemaan viestillä, numeroon 041-5072726 Katja tai  Janette 040-8351598.


Terveisin Janette ja Katja

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäsenkirje kevät 2019