Jäsenkirje kevät 2019

Hyvä Yrittäjänainen!

Tässä kevään 2019 jäsenkirje.
Jämsän Yrittäjänaisten hallituksessa on tämän vuoden alusta puheenjohtajana Janette Vesa, sihteerinä Katja Minkkinen ja hallituksen jäseninä lisäksi Kirsi Lehtinen, Tanja Virstajärvi, Petra Manula, Saija Kotiaho-Ruusu ja Susanna Kivelä.

Hallitus kokoontui 17.1. ja kevään toiminnaksi suunnittelimme seuraavanlaista.

6.2. aloitetaan ulkoilemalla Himoksen maastossa. Kokoonnutaan klo 18 Länsi-Himoksen parkkipaikalle ja lähetään siitä lenkkeilemään maastoon, lenkin jälkeen tullaan alas laavulle ja nautitaan nuotiomakkaraa mehun kera.  Ilmoittautuminen 4.2. mennessä Katjalle tai Janetelle

14.2. Jämsän Soroptimistit järjestävät itsepuolustuskurssin, johon kutsuvat myös meidät.  Kurssin hinta 10€, josta yhdistys maksaa 5€ eli sinulle jää 5€ maksettavaa.  Ilmoittautuminen Katjalle tai Janetelle 9.2. mennessä, niin me hoidamme yhteisesti kaikkien tiedot Tiina Pentille.

 Hei Yrittäjänaiset! Soroptimistit järjestävät itsepuolustuskoulutuksen 14.2.2019 klo:18.00 Saakosken koululla (Saalahdentie 420, Saakoski) Koulutuksen vetäjänä toimii Paavo Siika. Koulutus on maksullinen 10€/2h Päälle mukavat joustavat vaatteet ja mukaan reipas mieli. Paikanpäältä voit ostaa pikkusuolaista. Muista ilmoittautua hyvissä ajoin, kuitenkin ennen 10.2 jotta mahdut mukaan. Ystävällisin terveisin: Jämsän Soroptimistiklubi ry/ Tiina Pentti tiina.pentti2@gmail.com puh.040 523 0600

18.3. klo 18.00 Kevätkokous Cafe Ainassa ja kokuksen jälkeen tutustuminen heidän toimintaansa.

14.4. Hyvinvointipäivä klo 12-15.00 Vanhassa Pappilassa, Koskenväylä, Jämsänkoski. Voit varata myyntipöytää tapahtumaan 8.4. mennessä joko Janetelta tai Katjalta. Paikan hinta jäsenille 15€ sisälle ja 10€ ulos, ei jäsenille hinnat 20€/15€. Ulkopaikkoihin omat pöydät. Tapahtumassa järjestetään pieni muotinäytös eli jos olet halukas toimimaan mallina muutamalle asulle, niin laitappa viestiä. Ja talkootyöavulle olisi myös tarvetta. Tapahtumaa tullaan markkinoimaan sosiaalisessa mediassa ja ilmoitustauluilla.

15.5. menemme tutustumaan Morvan kotiin klo 18.00. Ilmoittautuminen tähän 12.5. mennessä Janetelle tai Katjalle.

Yrittäjänaisille on luotu blogisivut, osoitteeseen; https://jamsanyrittajanaiset.blogspot.com/ Siellä tullaan julkaisemaan kuvia ja tiedotteita. Membookissa ei saa lähetettyä liitetidostoja, niin tulevaisuudessa ne löytyvät blogista ja viesti asiasta tulee Membookin kautta.

Tähän asti olemme muistaneet jollakin tavoin pyöreitä vuosia täyttäviä jäseniämme, mutta nyt järjestelmien päivitysten ja tietosuojan vuoksi joudumme luopumaan tästä ihanasta perinteestä! Joten haluammekin onnitella nyt yhteisesti kaikkia jotka syntymäpäiviä viettää eli meitä jokaista! ONNEA!

Näillä mennään kevät ja katsotaan jos vielä jotain muutakin saadaan järjestettyä!

Terveisin koko hallitus.
Janette Vesa 040-8351598
Katja Minkkinen 041-5072726

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit